CATERING DIETETYCZNY OD 20 DO 24 LISTOPADA

CATERING DIETETYCZNY OD 20 DO 24 LISTOPADA

PONIEDZIALEK

Śniadanie: omlet z wędzonym łososiem , pieczywo

II Śniadanie : jogurt naturalny z kiwi i orzechami

Obiad:  żeberka cielęce z warzywami, pure z kalafiora

Podwieczorek : budyń czekoladowy

Kolacja: sałatka  z rukolą, szpinakiem i kaszą kus kus

 

WTOREK

Śniadanie : jajka faszerowanie pastą szynkową, pieczywo

II Śniadanie : koktajl kiwi z jarmużem i czekoladą

Obiad: spagetti bolognese z razowym makaronem, parmezan

Podwieczorek : indyk w maladze

Kolacja: krem z pomidorów

 

ŚRODA

Śniadanie: serek wiejski z rzodkiewką i cebulką , pieczywo

II Śniadanie: naleśniki z razowej mąki z musembrzoskwiniowym

Obiad: eskalopki z indyka w sosie musztardowym, ziemniaki, pure, surówka z kapusty

Podwieczorek : gruszka pieczona z żurawiną

Kolacja : surowe warzywa z dressingiem miodowo musztardowym

 

CZWARTEK

Śniadanie : płatki owsiane z suszonymi śliwkami

II Śniadanie : koktajl czekoladowy

Obiad : gołąbki z mięsem drobiowym i ryżem, sos pomidorowy

Podwieczorek : szaszłyki caprese, pieczywo ryżowe

Kolacja: zupa krem z kalarepy z pulpecikami

 

PIĄTEK

Śniadanie : pasta z makreli z ogórkiem, pieczywo

II Śniadanie : sałatka szpinakowa

Obiad: dorsz soute, pure z batatów, surówka z kiszonej kapusty

Podwieczorek : ciasto cytrynowe

Kolacja: rosyjska zupa solianka z oliwkami i cytryną

Leave a Comment

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Scroll to Top