CATERING DIETETYCZNY OD 20 DO 24 LISTOPADA
PONIEDZIALEK
Śniadanie: omlet z wędzonym łososiem , pieczywo
II Śniadanie : jogurt naturalny z kiwi i orzechami
Obiad: żeberka cielęce z warzywami, pure z kalafiora
Podwieczorek : budyń czekoladowy
Kolacja: sałatka z rukolą, szpinakiem i kaszą kus kus
WTOREK
Śniadanie : jajka faszerowanie pastą szynkową, pieczywo
II Śniadanie : koktajl kiwi z jarmużem i czekoladą
Obiad: spagetti bolognese z razowym makaronem, parmezan
Podwieczorek : indyk w maladze
Kolacja: krem z pomidorów
ŚRODA
Śniadanie: serek wiejski z rzodkiewką i cebulką , pieczywo
II Śniadanie: naleśniki z razowej mąki z musembrzoskwiniowym
Obiad: eskalopki z indyka w sosie musztardowym, ziemniaki, pure, surówka z kapusty
Podwieczorek : gruszka pieczona z żurawiną
Kolacja : surowe warzywa z dressingiem miodowo musztardowym
CZWARTEK
Śniadanie : płatki owsiane z suszonymi śliwkami
II Śniadanie : koktajl czekoladowy
Obiad : gołąbki z mięsem drobiowym i ryżem, sos pomidorowy
Podwieczorek : szaszłyki caprese, pieczywo ryżowe
Kolacja: zupa krem z kalarepy z pulpecikami
PIĄTEK
Śniadanie : pasta z makreli z ogórkiem, pieczywo
II Śniadanie : sałatka szpinakowa
Obiad: dorsz soute, pure z batatów, surówka z kiszonej kapusty
Podwieczorek : ciasto cytrynowe
Kolacja: rosyjska zupa solianka z oliwkami i cytryną