Sjesta | Hotel i restauracja
Sjesta | Hotel i restauracja
  • Menu
  • Catering świąteczny
    • ZUPY ŚWIĄTECZNE, RYBY, DOMOWE PIEROGI I KROKIETY
    • MIĘSA PIECZONE, DESERY ŚWIĄTECZNE I ZIMNE PRZEKĄSKI
    • Menu Dieta 1000-2000 kcal
    • Menu Dieta 3000 kcal
    • Menu catering wegetariański
  • Dla firm
    • Konferencje
    • Spotkania integracyjne
    • Hotel dla firm
  • Wesela
    • Menu weselne
    • Opcje dodatkowe
    • Promocje
    • Film
    • Zdjęcia
  • Kalendarz imprez
  • Przyjęcia
    • Urodziny
    • Chrzciny
    • Komunie
    • Stypy
  • Lunch dla firm
  • Hotel
  • Catering
  • Kontakt

MIĘSA PIECZONE, DESERY ŚWIĄTECZNE I ZIMNE PRZEKĄSKI

Kaczka faszerowana kaszą z podrobami i jabłkami   ok 2,5 kg    60 zł

Gęś faszerowana kaszą i podrobami w całości   70 zł za 1 kg

Połówka kaczki pieczonej  25 zł

Pieczeń ze schabu z kolorowym farszem ze śliwkami  50 zł/kg

Pieczeń z karczku faszerowana mięsem z pieczonym czosnkiem  50 zł/kg

Rolada wołowa upieczona 18 zł  1 szt, sos roladowy (dostępne również rolady wołowe surowe, gotowe do smażenia)

DESERY ŚWIĄTECZNE

Makówki tradycyjne z bakaliami   50 zł/1 kg  tj. 5 porcji

Kopa śląska z kokosanek na spirytusie  50 zł  1 kg   tj. 5 porcji

Moczka tradycyjna mojej mamy   30 zł  za 1 l

WIGILIJNE PRZEKĄSKI ZIMNE

tymbaliki drobiowe 5 zł 1 szt (min 5 szt 25 zł)

tymbaliki wegetariańskie warzywne 5 zł 1 szt (min 5 szt 25 zł)

tatar wołowy 1 porcja 8 dag 8 zł (min 5 porcji 40 zł)

ryba po grecku (dorsz) 10 zł porcja (min 5 porcji 50 zl)

łosoś w galarecie 20 zł porcja (min 5 porcji)

śledzie w oleju 7 zł porcja (min 5 porcji 35 zł)

makówki 50 zł 5 porcji

kopa 50 zł 5 porcji

pstrąg w galarecie 35 zł 1 szt

 

 

 

 

 

© Copyright 2021 Sjesta-Hotel. Wszelkie prawa zastrzeżone.