MIĘSA PIECZONE, DESERY ŚWIĄTECZNE I ZIMNE PRZEKĄSKI
Kaczka faszerowana kaszą z podrobami i jabłkami ok 2,5 kg 60 zł
Gęś faszerowana kaszą i podrobami w całości 70 zł za 1 kg
Połówka kaczki pieczonej 25 zł
Pieczeń ze schabu z kolorowym farszem ze śliwkami 50 zł/kg
Pieczeń z karczku faszerowana mięsem z pieczonym czosnkiem 50 zł/kg
Rolada wołowa upieczona 18 zł 1 szt, sos roladowy (dostępne również rolady wołowe surowe, gotowe do smażenia)
DESERY ŚWIĄTECZNE
Makówki tradycyjne z bakaliami 50 zł/1 kg tj. 5 porcji
Kopa śląska z kokosanek na spirytusie 50 zł 1 kg tj. 5 porcji
Moczka tradycyjna mojej mamy 30 zł za 1 l
WIGILIJNE PRZEKĄSKI ZIMNE
tymbaliki drobiowe 5 zł 1 szt (min 5 szt 25 zł)
tymbaliki wegetariańskie warzywne 5 zł 1 szt (min 5 szt 25 zł)
tatar wołowy 1 porcja 8 dag 8 zł (min 5 porcji 40 zł)
ryba po grecku (dorsz) 10 zł porcja (min 5 porcji 50 zl)
łosoś w galarecie 20 zł porcja (min 5 porcji)
śledzie w oleju 7 zł porcja (min 5 porcji 35 zł)
makówki 50 zł 5 porcji
kopa 50 zł 5 porcji
pstrąg w galarecie 35 zł 1 szt