Skip to content
Przykładowe menu
Danie główne:
- rosół tradycyjny z makaronem i podrobami
- rolada wołowa lub wieprzowa
- udka z kaczki
- schab szpikowany boczkiem
- kotlet de volaille
- kluski, ziemniaki,
- frytki
- kapusta modra z boczkiem na gorąco,
- surówka na bazie kapusty pekińskiej, surówka z marchewki i ananasa
- 85 zł od osoby
Deser do wyboru
- szarlotka z lodami 15 zł
- 2 kawałki ciasta deserowego na osobę lub tradycyjny kołocz 18 zł
- puchar lodowy z owocami i śmietaną 18 zł
- tort okolicznościowy
Zimna płyta
- wędliny z własnej wędzarni
- vitello tonnato
- śledź w oliwie z ogórkiem
- deska serów w tym hiszpańskie marynowane
- sałatka z pieczonego buraka z rukolą i mozarellą
- sałatka grecka lub caprese (pomidror z mozzarellą i bazylią)
- mini croissanty z wytrawnym serem i kurczakiem
- pieczywo własnego wypieku, masło
- cena 60 zł od osoby
- mini burgerki lub croissanty
- cena 8 zł/szt
Gorąca kolacja
- mięsa grillowane (karkówka, filet z kurczaka, szaszłyk, golonko)
- ziemniaki zapiekane, frytki, warzywa gotowane , surówka z kapusty 50 zł od osoby
- z kolacją: żurek 17 zł od osoby lub barszcz z krokietem, bogracz, strogonof 17 zł od osoby
- z kolacją: medaliony drobiowe w panierce z migdałami podane z ryżem i warzywami blanszowanymi 45 zł od osoby
Napoje: