Komunie
MENU KOMUNIJNE
Obiad
- rosół z makaronem i podrobami
- rolada wołowa 50 %
- kotlet po szwajcarsku z szynką i serem 50 %
- pieczeń z szynki lub z indyka 50%
- kluski śląskie
- ziemniaki, frytki
- kapusta modra na ciepło
- surówka z marchewki i ananasa
- surówka wiosenna na bazie kapusty pekińskiej
Deser
- puchar lodowy ze śmietaną, owocami i polewą
- lub deser kokosowy (kopa)
- TORT DODATKOWO PŁATNY 12 ZŁ/OS W FORMIE KSIĄŻKI
Zimna płyta
- mięsa pieczyste (schab, karczek w ziołach, polędwiczka faszerowana), sos czosnkowy
- półmisek serów i wędlin, sos żurawinowy
- jaja w sosie tatarskim
- tymbaliki z kurczaka
- sałatka grecka
- sałatka jarzynowa
- śledzik w oliwie z ogórkiem
- nugetsy z kurczaka, sos czosnkowy
- pieczywo , masło
Gorąca kolacja
podawana porcjowo: kotleciki drobiowe w kokosowo chipsowej panierce, frytki, surówka
Stolik kawowy
napoje zimne (woda z cytryną i miętą, mrożona herbata, soki, pepsi cola), napoje podajemy
w karafkach, napoje gazowane w butelkach dodatkowo płatne
kawa, herbata – wszystkie napoje podajemy bez ograniczeń przez cały czas trwania przyjęcia
MENU KOMUNIJNE
CENA 160 ZŁ OD OSOBY
Obiad
- rosół z makaronem i podrobami
- rolada wołowa 50 %
- kotlet po szwajcarsku z szynką i serem 50 %
- pieczone pałki z kurczaka lub udko faszerowane marchewką i boczkiem 50%
- pieczeń z szynki wieprzowej lub z indyka 50 %
- kluski śląskie
- ziemniaki, frytki
- kapusta modra z boczkiem
- surówka z marchewki i ananasa
- surówka wiosenna na bazie kapusty pekińskiej
Deser
- lody z owocami, polewą i bitą śmietaną
- lub deser kokosowy (kopa)
Zimna płyta
- mięsa pieczyste (schab, polędwiczka faszerowana suszonymi pomidorami, karczek w ziołach), sos czosnkowy
- śledź w oleju z ogórkiem
- półmisek serów i wędlin, sos żurawinowy
- jaja w sosie tatarskim
- tymbaliki z kurczaka
- sałatka grecka
- nugetsy z kurczaka, sos czosnkowy
- sałatka jarzynowa
- rolada szpinakowa z wedzonym łososiem
- rolada serowa faszerowana papryką
- pieczywo, masło
Kolacja do wyboru
- kotleciki drobiowe w kokosowo chipsowej panierce, frytki, surówka
- lub polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym z kopytkami i buraczkami
Stolik kawowy
- patera owoców, patera ciasteczek i cukierków,
- kawa i herbata bez ograniczeń
- napoje zimne: woda z cytryną i miętą, mrożona herbata, soki, pepsi cola – podawane w kafkach
- napoje gazowane w butelkach dodatkowo płatne
MENU KOMUNIJNE
CENA 180 ZŁ OD OSOBY
Obiad
- rosół z makaronem i podrobami
- rolada wołowa 50 %
- udko z kaczki 50%
- pieczeń wieprzowa lub z indyka 50%
- kotlet panierowany po szwajcarsku z szynką i serem 50 %
- kluski
- ziemniaki, frytki
- kapusta modra na ciepło
- surówka z marchewki z ananasem
- surówka wiosenna na bazie kapusty pekińskiej
Deser
- puchar lodowy z owocami, polewa i śmietaną
lub deser kokosowy (kopa) - TORT W FORMIE KSIĄŻKI
Zimna płyta
- wykwintne mięsa pieczone |(schab, karczek w ziołach, polędwiczka z suszonymi pomidorami), sos czosnkowy
- półmisek wędlin i serów, sos żurawinowy
- rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
- rolada serowa z farszem paprykowym
- śledź w oleju z ogórkiem
- sałatka jarzynowa
- nugetsy drobiowe, sos czosnkowy
- jajka w sosie tatarskim
- sałatka grecka
- tymbaliki drobiowe
- pieczywo, masło
Kolacja
- kotleciki z kurczaka w kokosowo chipsowej panierce
- polędwiczki w sosie borowikowym
- frytki, kopytka
- surówka, kapusta młoda zasmażana
Stolik kawowy
- patera owoców, patera ciasteczek i cukierków,
- kawa i herbata bez ograniczeń
- napoje zimne: woda z cytryną i miętą, mrożona herbata, soki, pepsi cola – podawane w kafkach
- napoje gazowane w butelkach dodatkowo płatne