Urodziny
Przykładowe menu na przyjęcie okolicznościowe
Obiad podany na półmiskach
- rosół tradycyjny z makaronem i podrobami lub krem do wyboru
- udko z kurczaka faszerowane marchewką i boczkiem lub szpinakiem 60 %
- pieczeń biała ze schabu 50 %
- rolada wołowa 60 %
- kluski
- ziemniaki
- kapusta modra lub zasmażana na gorąco
- surówka na bazie kapusty pekińskiej
- 50 zł od osoby
Obiad podany na półmiskach i paterach wariant II
- rosół z makaronem i podrobami lub krem do wyboru
- rolada wołowa 70 %
- udko z kurczaka faszerowane marchewką i boczkiem lub szpinakiem 70 %
- kotlet de volaille 40 %
- biała pieczeń ze schabu 30 %
- kluski, ziemniaki, frytki
- kapusta modra z boczkiem, kapusta zasmażana
- surówka na bazie kapusty pekińskiej
- surówka z marchewki z ananasem
- cena 60 zł od osoby
Zimna płyta
- mięsa pieczyste
- deska serów i wędlin, sos czosnkowy
- śledź w oleju z ogórkiem
- jaja w sosie tatarskim
- sałatka grecka lub sałatka caprese (pomidory z mozzarellą)
- sałatka jarzynowa lub inna sałatka wybrana przez gości
- tymbalik drobiowy, galaretka z nóżek wieprzowych
- pasztet w cieście francuskim, sos żurawinowy
- nugetsy z kurczaka, sos czosnkowy
- pieczywo , masło
45 zł od osoby
Desery do wyboru
- pucharek lodowy z owocami i śmietaną 15 zł
- szarlotka z lodami 15 zł
- ciastko deserowe 9 zł
- deser lodowy chałwowo – czekoladowy z sosem wiśniowym 15 zł
- kawa lub herbata 6 zł
- napoje zimne niegazowane, soki podawane w karafkach 12 zł
- wódka Wyborowa 28 zł za butelkę
- wino do wyboru na miejscu 40 zł za butelkę
Gorąca kolacja
- bogracz
- strogonoff
- barszcz z krokietem