Menu na stypę
Propozycja nr I
Obiad
- rosół
- udko faszerowane boczkiem i marchewką
- ziemniaki
- zestaw surówek
Deser
- kołocz z serem, makiem. owocami
- kawa lub herbata
Napoje
- woda 0,2 na osobę , mrożona herbata 0,2 na osobę
Propozycja nr II
Obiad podawany porcjowo
- rosół
- rolada wołowa
- kluski
- modra kapusta
Deser
- kołocz śląski 3 rodzaje
- kawa lub herbata
Napoje
- woda 0,2 na osobę ,mrożona herbata 0,2 na osobę
Propozycja nr III
Obiad
- rosół
- rolada wołowa 100 %
- udko z kurczaka faszerowane marchewką i groszkiem 50%
- pieczeń wieprzowa 50%
- kluski
- ziemniaki
- kapusta
- surówka
- sos
Deser
- kołocz śląski /3 rodzaje/
lub
- ciastka deserowe / 2 kawałka na osobę /
- kawa lub herbata
Napoje
- woda niegazowana 0,3 na osobę , sok 0,3 na osobę
- cena zestawu 75 zł/os